Υπηρεσίες πληροφορικής |galex.gr - logo
Social Networks

galex.gr | Trackpad – ελέγξτε από μακρυά τον υπολογιστή σας.
Δημιουργούμε την ιστοσελίδα σας, ολοκληρωμένα και αποδοτικά e-shop και την προώθηση τους. Επειδή οι ανάγκες σας είναι μοναδικές και οι ιδέες σας ξεχωριστές.
κατασκευή ιστοσελίδας, eshop, εφαρμογών, πληροφορικής, εταιρία
16176
post-template-default,single,single-post,postid-16176,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Trackpad – ελέγξτε από μακρυά τον υπολογιστή σας.

Trackpad - ελέγξτε από μακρυά τον υπολογιστή σας.

Trackpad – ελέγξτε από μακρυά τον υπολογιστή σας.

Δίνετε μια παρουσίαση; Δείχνετε μία εφαρμογή; Βλέπετε μία ταινία; Ακούτε την αγαπημένη σας μουσική; Σερφάρετε με το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης; Θέλετε να κάνετε ζουμ, να ζωγραφίσετε και να μετακινήσετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας;

Αν ναι, δοκιμάστε το Trackpad μία Android εφαρμογή με απλό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Με το Trackpad είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε από μακρυά τον υπολογιστή σας. Απλά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!!!

 
Το Trackpad μετατρέπει το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σε ένα ασύρματο εύχρηστο τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή σας. Θα σας καταπλήξει με το πληκτρολόγιο αφής και τα εργαλεία ζωγραφικής κάνοντας την εξ αποστάσεως εμπειρία σας απλή και αποτελεσματική.

Καλό Trackpading!!!