Υπηρεσίες πληροφορικής |galex.gr - logo
Social Networks

galex.gr | Κατασκευή e-shop
Κατασκευή απλών ή σύνθετων e-shop. Παρέχουμε σύγχρονα και αποτελεσματικά e-shop, προσαρμοσμένα μόνο στις ανάγκες σας.
Κατασκευή, e-shop, custom, development, δημιουργία, ηλεκτρονικό, κατάστημα, επιχείριση, Διαδίκτυο, online,
15297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15297,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Κατασκευή e-shop

blog

Δημιουργία blog

Μοιραστείτε νέα, απόψεις, events, με τον υπόλοιπο κόσμο μέσα από το e-shop σας, και βελτιώστε την αναγνωρισιμότητα σας στους πιθανούς πελάτες σας, αλλά ταυτόχρονα και στις μηχανές αναζήτησης …

Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από αρχείο Excel ή άλλη βάση δεδομένων

Με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα του e-shop σας τα καταχωρήσει ήδη σε αρχείο Excel ή άλλη βάση δεδομένων, τότε η εισαγωγή τους στο e-shop μπορεί να γίνει αυτόματα και όχι χειροκίνητα. Εαν επιθυμείτε είναι δυνατή και η αυτόματη ενημέρωση απο το αρχείο αυτό.

import To Excel

Online διασύνδεση του e-shop με ERP

Διασυνδέστε το e-shop σας με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρησης ή το ERP (SoftOne και άλλα) και πετύχετε την αυτόματη ενημέρωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος για τις διαθεσιμότητες και τιμές των προϊόντων. Επίσης όλα τα στοιχεία των παραγγελιών καταχωρούνται αυτόματα και έχετε στη διάθεση σας τις αποδείξεις και τα τιμολόγια σε ηλεκτρονική μορφή.

Custom development

 Επειδή η επιχείρηση σας είναι μοναδική, ίσως να έχετε και ειδικές απαιτήσεις! Γι’ αυτόν τον λόγο, εμείς σας ακούμε και δημιουργούμε λύσεις στα μέτρα σας.

Εύκολη διαχείριση αποθήκης – προϊόντων

Ίσως και το πιο σημαντικό στοιχείο του eshop – η κατάσταση της αποθήκης σας. Παρέχουμε σύστημα που ενημερώνεται αυτόματα απο τον προμηθευτή σας για τις διαθεσιμότητες των προϊόντων. Πλήρης καταγραφή χαρακτηριστικών και λεπτομερειών, όπως οι κατηγορίες, οι κατασκευαστές, οι τιμοκατάλογοι, η διαθεσιμότητα, οι προσφορές, εικόνες, ομαδοποιήσεις ανά τύπο κλπ.

Τοποθέτηση Search Engine Optimized (SEO) από την αρχή της δημιουργίας του e-shop

Χτίζουμε κάθε e-shop σε γερές βάσεις, τοποθετόντας SEO απο την αρχή της δημιουργίας του. Όσο πιο “ψηλά” βρίσκεστε στις μηχανές αναζήτησης τόσο πιο επιτυχημένο και αποδοτικό είναι και το e-shop σας!

Εύκολη ολοκλήρωση αγοράς με One page Checkout

Ίσως και το πιο σημαντικό σε ένα e-shop είναι η ολοκλήρωση μιας αγοράς. Ένα δυσχρηστο checkout είναι πολύ πιθανό (έως βέβαιο) να αποθαρρύνει τους επισκέπτες  και να μην ολοκληρώσουν την αγορά.

Για την αποφυγή τέτοιων ανεπιθύμητων καταστάσεων έχουμε αναπτύξει διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς  που απαιτεί ελάχιστα βήματα.

Παραγγελία με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα επιλογής από τον πελάτη να πληρώσει την παραγγελία του άμεσα με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή ακόμη και μέσω Paypal. Παράλληλα εγκαθίσταται ανάλογο εργαλείο στο e-shop το οποίο παραπέμπει όλη τη διαδικασία πληρωμής σε ασφαλές περιβάλλον της επιλεγμένης τράπεζας. Με αυτό το τρόπο παρέχεται στους πελάτες σας ύψιστη ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους, εφόσον τα προσωπικά οικονομικά δεδομένα της κάρτας τους ΔΕΝ αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του e-shop σας.

Αυτόματη αποστολή παραγγελιών

Γλιτώστε χρονο και χρήμα. Σας παρέχουμε αυτοματοιποιημένο σύστημα αποστολής παραγγελιών για ενα ξεκούραστο και παράλληλα εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλληλα έχετε την δυνατότητα προβολής της εξέλιξης της κάθε παραγγελίας ξεχωριστά.

Login μέσω Facebook, Twitter & Google

Οι επισκέπτες του e-shop έχουν τη δυνατότητα να κάνουν Login μέσω Facebook, Twitter ή Google, χωρίς να δημιουργήσουν νέο χρήστη στο δικό σας κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης κάνει ακόμα πιο εύκολα και  γρήγορα τις αγορές του.

“Μεταφέρετε” το e-shop σας στο Facebook

Είναι γνωστό ότι το Facebook μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σας. Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να αγοράσουν τα προϊόντα σας και μέσω facebook

Απλή αναζήτηση προϊόντων

Η αναζήτηση των προϊόντων πραγματοποιείτε εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας ολόκληρο ή τμήμα της περιγραφής ή του μοντέλου κάποιου προϊόντος. Επίσης ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στα προϊόντα κάθε κατηγορίας από το αντίστοιχο μενού των κατηγοριών και υποκατηγοριών.

Σύνθετη αναζήτηση προϊόντων βάσει χαρακτηριστικών

Εκτός της απλής αναζήτησης προϊόντων, ο απαιτητικός επισκέπτης μπορεί να εντοπίζει προϊόντα στο e-shop σας, ακόμα πιο γρήγορα με τη βοήθεια της σύνθετης αναζήτησης. Η οποία δίνει τη δυνατότητα εύρεσης προϊόντων με συνδυασμό κριτηρίων οποιουδήποτε χαρακτηριστικού, είτε κοινού (κατασκευαστής, διαστάσεις, τιμή κ.λ.π.) είτε τύπου ή κατηγορίας προϊόντος (π.χ. μέγεθος οθόνης, χωρητικότητα μνήμης, ανάλυση εικόνας κ.λ.π.)

Προβολή των πωλήσεων με Google Analytics

Έχετε τη δυνατότητα να επιβλέπετε τα δεδομένα της επιχείρησης σας εύκολα και άμεσα (προϊόντα που πουλούνται περισσότερο ή λιγότερο, τζίρο κ.α). Με αυτό το τρόπο μπορείται να αυξήστε τις πωλήσεις και να βελτιώσεται την απόδοση του e-shop σας στοχεύοντας στην σωστή κατεύθυνση.

Εμπορικές συναλλαγές με μεταπωλητές ( b2b )

Το e-shop σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μεταπωλητές με διαφορετικές τιμές και εκπτώσεις επί των προϊόντων, τα οποια στοιχεία τα ορίζεται εσεις για κάθε μεταπωλητή ξεχωριστά. Η κάθε ομάδα χρηστών (λιανικής, μεταπωλητές, χονδρικής κ.λ.π.) αυτόματα με την είσοδό της στο website (διαδικασία login) βλέπει τις ανάλογες τιμές προϊόντων που έχουν καθοριστεί για την ομάδα.

Καθορισμός εξόδων αποστολής

Ο διαχειριστής του e-shop μπορεί να ορίσει ο ίδιος τα έξοδα αποστολής για κάθε είδος παραγγελίας. Οι τιμές μπορούν να παραμένουν ίδιες ή να επηρεάζονται από παράγοντες όπως το βάρος, το μέγεθος, η περιοχή αποστολής του προϊόντος αλλά και τυχόν εκπτώσεις για παραλαβές από τον ίδιο τον πελάτη.

Newsletter για προωθητικές ενέργειες

Το e-shop επιτρέπει στους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε λίστα παραληπτών, ώστε να λαμβάνουν ενημερωτικά e-mail με τα νέα και τις προσφορές σας. Με αυτό το τρόπο γίνεται πιο εύκολη η προσέγγιση των πελατών σας.